مسلم است که در صورت داشتن بیمه از هزینه دکتر در ترکیه کاسته میشود. داشتن اقامت دائم نیز هزینههای بیمارستان را سرشکن میکند. مثلا در صورت داشتن اقامت دائم در ترکیه، برای ویزیت دکتر عمومی نیاز به پرداخت هزینه نخواهید داشت. هزینه دکتر متخصص نیز بسته به اینکه در بیمارستان عمومی یا خصوصی ویزیت شوید، متغیر است. هزینه ویزیت دکتر متخصص در ترکیه بین 70 تا 200 لیر خواهد شد.
اگر بخواهیم هزینه دارو در ترکیه را با ایران بسنجیم، باید بگوییم هزینه دارو در ترکیه بسیار زیاد است. اما این موضوع را در نظر بگیرید که داروهای ترکیه از کیفیت بهتری برخوردارند. بیمههای درمانی بعضی داروها را پوشش میدهند و هزینه داروها را بسیار کاهش خواهند داد. ولی اگر بیمه نباشید و بخواهید در ترکیه زندگی کنید هزینه دارو غیرقابل تحمل خواهد شد. قرصهایی مثل مسکنها تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرند اما هزینه چندان زیادی ندارند.
به طور کلی میتوان گفت هزینه درمان در ترکیه گزاف است و در صورت نداشتن بیمه شاید نتوانید از پس هزینهها برآیید. گفتنی است بیمار در صورت داشتن بیمه و با توجه به نوع آن باید حدود 10 تا 40 درصد هزینه درمان را بپردازد. البته برخی از بیمهها همه هزینه درمان، هزینه دارو و هزینه دکتر را پوشش میدهند.
اغلب هزینههای بیمارستان در ترکیه، شامل هزینه MRI، رادیولوژی، آزمایش، تصویربرداری، درمانهای سرپایی، دندانپزشکی و اموری که مربوط به زیبایی نباشند، تحت پوشش بیمه قرار میگیرند.
طبق قوانین این کشور افراد زیر 17 و بالای 65 سال نیاز به پرداخت هزینه بیمه درمانی ندارند. افراد 18 تا 23 ساله، حدود 400 لیر در سال و افراد 23 تا 65 ساله، حدود 3000 لیر در سال هزینه بیمه درمانی باید بپردازند. برای بیمههایی که تمام هزینههای درمانی را پوشش میدهند سالانه هزینه بیشتر باید پرداخت شود.
از جمله بیمههای درمانی ترکیه میتوان به بیمه سلامت عمومی یا بیمه تخصصی اشاره کرد.
حتی هنگامیکه در حال قدم زدن در خیابان هستید ممکن است مطب و ساختمان پزشکهای متعددی در کشورمان ببینید. اما در ترکیه، اینگونه نیست. پزشکان اغلب در بیمارستانها خدمات خود را ارائه میدهند و مطبهای زیادی در ترکیه مشاهده نخواهید کرد. شاید بتوان گفت حدود 90 درصد پزشکان بیماران خود را در بیمارستانها ویزیت میکنند. مطبهایی که در کشور ترکیه میبینیم اغلب متعلق به دندانپزشکها هستند. بیمارستانهای خصوصی و دولتی در ترکیه امکانات مناسبی دارند.
به صورت اینترنتی و حضوری میتوانید از دکتر موردنظرتان وقت بگیرید.
در ترکیه ممکن است برای یک بیماری ساده هم آزمایش بنویسند. در این کشور، داروهایی مثل آنتیبیوتیک به راحتی تجویز نمیشود. برای گرفتن جواب آزمایشتان نیز لازم نیست روز دیگری مراجعه کنید. جواب آزمایش روی مانیتور دکتر مورد نظرتان نمایش داده میشود.
بسیاری از ساکنان ترکیه تحت پوشش پزشک خانواده هستند و از خدمات رایگان دکتر عمومی و اطفال استفاده میکنند. البته قیمت و به همان نسبت کیفیت داروها در ترکیه بالاست.
در طول هفته، از ساعت 8:30 تا 19:00 و در روز شنبه از ساعت 9:30 الی 19:00 میتوانید به داروخانههای ترکیه مراجعه کنید. خارج از این ساعات و در تعطیلات، باید به داروخانههای شبانهروزی سر بزنید. در ترکیه داروخانههای شبانهروزی زیاد دیده نمیشود. اگر به دارو نیاز داشتید به سایت Nöbetçi Eczaneler مراجعه کنید تا از نزدیکترین داروخانه نزدیک خانهتان اطلاع کسب کنید. گفتنی است بیمارستانهای ترکیه اغلب داروخانه ندارند.
پیش از ورود به خاکهای ترکیه توجه داشته باشید که همراه داشتن برخی داروها ممنوع است. داروهای خوابآور، مسکنهای قوی یا داروهای نقض توجه از جمله این داروها هستند و همراه داشتن گواهی به زبان ترکی با انگلیسی ضروری است.
طبق قوانین ترکیه همه شهروندان ترکیه و اتباع خارجی ای که قصد اقامت در ترکیه دارند باید تحت پوشش بیمه باشند. با صرف نظر از قوانین این کشور، با توجه به سنگین بودن هزینههای درمان کشور ترکیه، شهروندان و مقیمان ترکیه برای کاهش هزینهها بهتر است از بیمه برخوردار باشند. گفتنی است در ترکیه فقط خدمات اورژانس و حمل بیمار رایگان بوده و برای دیگر خدمات پژشکی باید هزینههای گزافی صرف شود. از جمله بیمههای درمانی ترکیه میتوان به بیمه خصوصی، دولتی و بیمه دانشجویی اشاره کرد.
در مطلب زیر با پزشکان ایرانی مشغول به کار در ترکیه آشنا شوید:
«معرفی پزشکان ایرانی در ترکیه»
متاسفانه ما تور درمانی برای ترکیه اجرا نمیکنیم و اطلاعاتی در مورد تورهای درمانی نداریم.
با تشکر از پیام شما
متاسفانه اطلاعی در این زمینه نداریم.
با تشکر از پیام شما
شما می توانید برای این منظور به لینک زیر مراجعه و از یکی از دکترهای ایرانی مشاوره بگیرید:
http://artemistrip.com/news.cfm?id=8
با تشکر از پیام شما
تمام اطلاعاتی که در خصوص هزینههای پزشکی داشتیم داخل متن نوشته شده است.
با تشکر از پیام شما
کلیه اطلاعاتی که داریم د اخل متن نوشته شده است. لطفا برای کسب اطلاعات دقیقتر با متخصصین تماس بگیرید.
با تشکر از پیام شما
شرایط بیمارستان ها متفاوت هست. بیمارستانهای دولتی معمولا شلوغ تر هستند و وجود همراه ضروری است اما برای مصرف دارو اغلب کادر درمان این کار را انجام میدهند.
با تشکر از پیام شما